Teknisk konsult

Stöd och samarbete i IMD-processen
Som teknisk konsult är det viktigt att ha en partner som som kan stötta dig i byggprocessen. Home Solutions har lång erfarenhet av IMD-system och kan bistå med teknisk kunskap och byggnadsrådgivning som kan hjälpa dig att välja rätt IMD-lösning för dina projekt. Vi kan också hjälpa dig att välja installationsteknik för att säkerställa en smidig installation med hög kvalitet.

Genom samarbetet med Home Solutions, kan du dra nytta av vår erfarenhet av IMD-system och vår kunskap om den senaste teknologin kring digitala plattformar. Vi har också en bred förståelse för energieffektiva lösningar och kan rekommendera lösningar som kan hjälpa dig att spara pengar och resurser under byggprocessen.

Vår expertis inom IMD kan också hjälpa dig att identifiera möjligheter att maximera energieffektiviteten i byggprojekt. Genom att arbeta tillsammans kan vi hitta en branschledande IMD-lösning som gör det möjligt för dig att uppfylla dina projektbehov såväl som att minska energikostnaderna och förbättra fastighetsvärdet för dina kunder.

Kostnadsfri rådgivning direkt
Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning så ser vi över era möjligheter.

Vi presenterar ett anpassat förslag för er fastighet.
Ni fattar beslut
Vi hjälper er med information, installation och genomförande