Sänk din elräkning med Gemensam El med IMD

Varje boende sparar typiskt mellan 1.500 och 2.500 kr per år med Gemensam El med IMD från Home Solutions. Vi tar hand om hela processen. Enkelt och bekymmersfritt!

550+ kunder litar redan på oss

3,5+ miljoner mätvärden per dag

60 000+ lägenheter

Sedan 2001

Vad är Gemensam El med IMD?

Gemensam El med IMD fungerar så här: föreningen köper in elen för alla lägenheter. Alla individuella lägenhetsabonnemang och deras fasta nätavgifter försvinner. Home Solutions installerar elmätare i varje lägenhet och skickar underlag för debitering till er ekonomiska förvaltare.

Totala besparingen ligger runt 15-25% och avkastningen på investeringen är vanligtvis mellan bara 1 och 2 år.

Ladda ner broschyren ’Vad är IMD El’

Höga elkostnader: välj den smarta lösningen med IMD El

Idag råder konkurrens för elproduktion och elhandel, men för distributionen av el, d.v.s. elnäten, råder monopol. Det finns bara ett enda elnät och en elnätsägare som du kan välja, vilket har lett till stora prisökningar.

Därför är Gemensam El med IMD det enklaste sättet att spara pengar för er som bor i BRF:er.

Bild: kostnadsfördeling i en bostadsrättsförening. Dessutom har priset för el ökat med 17,7% i 2023.

Källa: Nils Holgersson-rapporten

Räkna ut din besparing

[el]*[lgh]

Individuella nätavgifter tas bort och genom att köpa el kollektivt kan ett bättre pris förhandlas fram. Dessutom försvinner de fasta avgiften per lägenhet från elhandlaren. Den typiska återbetalningstiden är mellan 1 och 2 år. Med vårt Som En Tjänst-erbjudande sparar ni pengar från dag ett.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte med en av våra experter som kan komma till er förening och göra en exakt besparingskalkyl.

IMD Som en tjänst

Med IMD Som en tjänst kan er förening spara pengar från dag ett – utan investering. Ni betalar ett fast pris under hela avtalsperioden.

Få en gratis energikonsultation direkt!