Bostadsrättsägare? Upptäck våra smarta, hållbara lösningar

Som bostadsrättsägare kan du spara pengar med individuell mätning och debitering av el och vatten och njuta av bekymmersfri elbilsladdning om din förening är kund hos oss.

Redan kund? Ladda ner vår gratis Boendeapp

AppStore
(iPhone)

PlayStore
(Android)

Följ din el- och vattenkonsumption, eller håll koll på temperaturen eller andra mätvärden från din lägenhet. Boendeappen är gratis för alla kunder och kan enkelt laddas ner i både Google Play Store och Apple Store.

Styrelsen i din bostadsrättsförening skapar ett konto åt dig i Styrelseportalen. Då skickas det automatiskt ett e-postmeddelande till dig med dina inloggningsuppgifter.

Hur mycket kan du spara?

Ni som bor i bostadsrättsföreningar kan spara pengar från dag ett med Home Solutions som en tjänstlösning för individuell mätning och debitering (IMD). För dig som bostadsrättsägare är IMD Vatten också mer rättvist, eftersom du endast betalar för det vatten du faktiskt förbrukar.

Är du intresserad av att lära dig mer om digitaliseringslösningar för smarta, hållbara bostadsrättsföreningar? Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Ladda ner broschyren ’Spara pengar med IMD’

FAQ

Om vårt insamlingssystem inte får kontakt med er mätare, aviseras ett schablonvärde för att säkerställa att er bostadsrättsförening fortfarande får in pengar för att betala sina elfakturor. Detta värde kan vara mer eller mindre än er faktiska förbrukning. Så snart er mätare återigen är online, justeras balansen vid nästa avisering. Era styrelsemedlemmar kan beställa felsökning och ersättningsmätare från oss.

Styrelsen i din bostadsrättsförening skapar ett konto åt dig i Styrelseportalen. Då skickas det automatiskt ett e-postmeddelande till dig med dina inloggningsuppgifter.

Kontakta din styrelse om du inte har fått en inloggning.

Support för boende hanteras i Boendeappen.