IMD Vatten: rättvist, ekonomiskt och miljövänligt

När varje boende betalar för sin faktiska förbrukning minskar vattenförbrukningen i genomsnitt med 30%! IMD Vatten funkar i princip i alla byggnader, oavsett ålder. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.

550+ kunder litar redan på oss

3,5+ miljon mätvärden per dag

60.000+ lägenheter

Sedan 2001

Föreningens ekonomi drabbas av höga vattenkostnader

Fjärrvärmekostnader är den största kostnaden i de flesta bostadsrättsföreningar och påverkas kraftigt av förbrukningen av varmt vatten.

Börja med IMD Vatten idag för att förbättra din förenings ekonomi genom att betydligt sänka kostnaderna för både fjärrvärme och VA.

Bild: kostnadsfördeling i en bostadsrättsförening. Dessutom har fjärrvärmepriserna och VA-priserna i genomsnitt ökat med 7,8% respektive 7,9% i 2023.

Källa: Nils Holgersson-rapporten

Hur fungerar IMD Vatten?

IMD står för individuell mätning och debitering. Home Solutions installerar vattenmätare i varje lägenhet och skickar ett aviseringsunderlag till er ekonomiska förvaltare, så att alla boende kan faktureras för deras faktiska förbrukning. När de boende betalar för sin faktiska vattenförbrukning börjar de ändra sitt konsumtionsbeteende, vilket ledar till 30% besparingen.

All mätdata samlas in digitalt i Home Solutions Styrelseportal Propeye. Där kan ni som sitter i styrelsen se all mätardata i detalj. Ni som bor i föreningen kan följa er förbrukning i Home Solutions Boendeapp.

Ladda ner broschyren ’Hur BRF:er kan göra direkta besparingar utan dyra investeringar’

Få en gratis konsultation direkt!