Laddstolpar för BRF:er - endast 149,- per månad och laddpunkt!

Ett fast pris under hela avtalstiden. Dessutom ingår avisering av mätvärden via vår Styrelseportal. Det är den bästa lösningen för laddstolpar i BRF:er!

550+ kunder litar redan på oss

3,5+ miljon mätvärden per dag

60.000+ lägenheter

Sedan 2001

Hur mycket kan du spara?

Att ladda vid offentliga laddstolpar är dyrare än att ladda hemma. Dessutom vet du exakt vad dina månatliga kostnader för laddstolpen kommer att bli med vårt fasta månadspris. Lägg till din eltariff och du kan enkelt beräkna dina månatliga besparingar. Det är den bästa lösningen för laddstolpar för BRF:er!

“Med Home Solutions lösning behöver vi inte ta dyra lån och kan vi enkelt fördela kostnaderna på de boende som behöver laddstationer på sina parkeringsplatser.”

David Igra
Styrelsemedlem BRF Jungfrudansen i Stockholm

POC Energy

Vårt mest prisvärda alternativ är högkvalitativa laddstationer från POC Energy, ett svenskt företag som har varit på marknaden sedan 2018. Dessa laddstationer är utformade för svenska förhållanden och levereras med dubbla uttag samt två motorvärmare. Dessutom, med ett fast månadspris på 149 kr, är POC boxen svår att slå.

KEBA

För våra kunder som strävar efter den högsta kvaliteten på marknaden och samtidigt vill göra det gröna valet finns våra laddstationer från KEBA. Dessa stationer är 100% klimatneutrala och tillverkade av KEBA, ett mycket pålitligt och stort österrikiskt företag. För bara 249 kr per månad per laddstation kan du ta kvaliteten hem till din dörr.

Få en gratis energikonsultation direkt!