Bostadsrättsföreningar

Home Solutions finns för bostadsrättsföreningar – i över 23 år har vi passionerat hjälpt föreningar med digitaliseringslösningar som leder till kostnadsminskningar, minskade byggnadsskador och hållbara byggnader. Vi erbjuder allt du förväntar dig av oss: IMD El, Vatten och Värme, laddstationer, brandvarnare och vattenläckagessensorer. Och vi kopplar allt samman i branschens nyaste plattform: Propeye.

Vi erbjuder inte bara fantastiska lösningar, vi ser också till att hela processen är enkel för styrelsen. Med vår erfarenhet av installationsprocesser kan vi ta hand om projektplanering, installation, underhåll och kundsupport. Det innebär att du inte behöver springa runt och installera enheter om du inte vill, och du kan känna dig trygg i vetskapen om att våra erfarna team tar hand om allt.

Home Solutions stödjer också med finansieringslösningar. Vi förstår att investeringar i uppgraderingar av byggnaden kan vara påfrestande för föreningens ekonomi, och därför erbjuder vi våra lösningar även som en tjänst. Det innebär att du betalar en månatlig prenumerationsavgift istället för att behöva betala hela beloppet i förskott, och vi kan till och med inkludera ett underhållsavtal för en verkligt bekymmersfri upplevelse.

Kostnadsfri rådgivning direkt
Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning så ser vi över era möjligheter.

Vi presenterar ett anpassat förslag för er fastighet.
Ni fattar beslut
Vi hjälper er med information, installation och genomförande