Vårt koncept

Home Solutions erbjuder Sveriges mest kompletta utbud av digitaliseringslösningar, som alla är byggda på en modern infrastruktur och kopplade till branschens nyaste plattform – Propeye. Det innebär att vi kan erbjuda våra kunder allt från IMD-lösningar och laddningsstationer till sensorer för inomhusluftkvalitet och lösningar för att förebygga byggnadsskador. Vi använder LoRaWAN-kommunikation, den mest kraftfulla teknologin på marknaden idag. Därmed kan vi garantera högsta kvalitet samtidigt som vi håller våra installationer kostnadseffektiva.

Vi på Home Solutions värnar om våra kunders behov och tror på att erbjuda lösningar som gör livet enklare och mer bekvämt. Med vår digitala infrastruktur och vårt breda utbud av produkter kan vi hjälpa våra kunder att spara tid, pengar och energi samtidigt som de får en bättre upplevelse i sina hem och arbetsplatser. Våra LoRaWAN-sensorer, som vi själva utvecklar och producerar i Sverige, är av världsledande kvalitet och kan integreras med en mängd olika kommunikationsteknologier, till exempeltrådlös M-BUS, modbus och Zigbee, vilket gör dem extremt mångsidiga och användbara.

Vårt moderbolag, Nordic Propeye, är stolta över att exportera våra produkter över hela världen, vilket borgar för hög kvalitet på våra produkter och lösningar. Hos Home Solutions kan du vara säker på att du får den bästa möjliga lösningen för dina behov. Låt oss hjälpa dig att digitalisera ditt hem eller företag med våra innovativa och pålitliga lösningar.