Laddstolpar i Bostadsrättsföreningar: En smidig och kostnadseffektiv lösning

Artikel 3 juli 2024

Att installera laddstolpar i bostadsrättsföreningar (BRF) blir allt vanligare i takt med den ökande efterfrågan på elbilar. Home Solutions erbjuder en lösning med laddstolpar för BRF

till ett fast pris från 149 kronor per månad och laddpunkt*. Detta inkluderar avisering av mätvärden via Home Solutions styrelseportal till er ekonomiska förvaltare, vilket gör det enkelt att fördela kostnaderna mellan de boende som använder laddstationerna.

Fördelar med Home Solutions Laddstolpar:

  1. Kostnadseffektivt: Laddning hemma är billigare än vid offentliga laddstationer.
  2. Fasta Priser: Med fasta månadsavgifter blir kostnaderna förutsägbara.
  3. Enkel Kostnadsfördelning: Kostnader kan enkelt fördelas på de boende som använder laddstationerna.
  4. Kvalitativa Laddstationer: Home Solutions erbjuder laddstationer från POC Energy och KEBA, vilka är anpassade för svenska förhållanden och är klimatneutrala.

Installation och Underhåll

Home Solutions tar hand om installationen och erbjuder support för att säkerställa att laddstationerna fungerar optimalt. Med över 550 nöjda kunder och högkvalitativa produkter är Home Solutions en pålitlig partner för BRF:er som vill erbjuda laddmöjligheter till sina boende.

Räkna ut din besparing

Använd vår kalkylator på hemsidan för att räkna ut din besparing med vår lösning och fyll i dina uppgifter i vårt formulär så kontaktar vi dig.

Läs mer här: https://homesolutions.se/laddstolpar/

*Det faktiska priset kan skilja sig något beroende på installationsförhållandarna.