Den hållbara allt-i-ett-lösningen för elbilsladdning

Artikel 14 mars 2024

Välkommen till Home Solutions – din partner i den gröna omställningen! Hos oss hittar du inte bara en lösning för projektplanering och installation av KEBAs högkvalitativa laddstationer; vi blickar vidare och omfamnar den större visionen för din bostadsrättsförening. Vi strävar efter att vara mer än bara en leverantör; vi vill vara din partner i att skapa ett hållbart och framtidssäkert boende.

Skräddarsydda lösningar för din förening

I Sverige står vi inför en unik möjlighet att utnyttja bidrag för både inköp och installation av elbilsladdare, tack vare Naturvårdsverkets Ladda bilen-stöd. Home Solutions står vid din sida genom hela ansökningsprocessen, för att säkerställa att din förening kan dra nytta av dessa fördelar. Men vårt stöd slutar inte vid bidragsansökan.

Vi förstår att ekonomiska hinder kan stå i vägen för utveckling och förnyelse. Därför har vi utvecklat flexibla finansieringsmodeller som gör det möjligt för alla typer av bostadsrättsföreningar att ta del av framtiden redan idag. Med alternativ som en månadskostnad på endast 149 kr per laddpunkt, undviker din förening en stor initial kostnad och sprider ut investeringen över tid, medan vi tar hand om allt från installation till löpande underhåll.

Fördelar som gör skillnad

Våra finansieringslösningar är särskilt fördelaktiga för föreningar där intresset för laddstationer växer. De möjliggör för medlemmar som behöver tillgång till laddinfrastruktur att få det utan att belasta föreningens samlade ekonomi mer än nödvändigt. Det är en enkel och smidig lösning som främjar individuellt ansvar och gemensam nytta.

Tack vare Naturvårdsverkets generösa bidrag, som täcker upp till 50% av totalinvesteringen med ett max på 15 000 kronor per laddplats, är våra laddstationer inte bara pålitliga och effektiva utan också ekonomiskt tillgängliga. Vi garanterar att alla våra laddstationer är godkända för detta bidrag, vilket ytterligare underlättar för din förening att göra det hållbara valet.

Välj Home Solutions – För en grönare framtid

På Home Solutions är vi dedikerade till att förenkla övergången till en mer hållbar framtid för din bostadsrättsförening. Vi erbjuder inte bara teknisk expertis och högkvalitativa produkter men också en partner som står vid din sida genom hela processen. Välj oss för en smidig och hållbar lösning som tar hänsyn till både ekonomi och miljö. Välkommen till en grönare framtid med Home Solutions.